Telegram Group Search
❇️ بزرگ‌ترین رصدخانه جهان برای دفاع از زمین

♦️چین به‌تازگی برای ایفای نقش روزافزون خود به‌منظور حفاظت از سیاره زمین، ساخت یک رصدخانه برای پایش اعماق فضا را با کیفیت بالا در شهرداری چونگ‌کینگ این کشور آغاز کرده است.

♦️این تاسیسات رصدی جدید با نام رمز چشم مرکب چینی (China Fuyan) از رادارهای توزیع شده با بیش از ۲۰آنتن تشکیل شده و هر آنتن ۲۵ تا ۳۰متر قطر خواهد داشت. سرپرست این پروژه از رصد سیارک‌ها با وضوح بالا در فاصله ۱۵۰میلیون کیلومتری به وسیله این رصدخانه خبر داده است.

♦️لانگ تنگ، رئیس مؤسسه فناوری پکن: چنین ساختاری، فضاهای خالی را پوشش می‌دهد و نیازهای کشور ازجمله دفاع در برابر سیارک‌های نزدیک زمین و قابلیت سنجش فضایی و همچنین مطالعات مرزی را برآورده می‌کند.

🆔 @WondersTel
❇️ «باتری آبی» جدید سوئیس؛ یکی از منابع اصلی انرژی تجدیدپذیر در اروپا

♦️یک «باتری آبی» با قابلیت ذخیره انرژی الکتریکی معادل ۴۰۰ هزار باتری خودروی برقی، از هفته آینده در سوئیس شروع به کار خواهد کرد.

♦️این «باتری آبی» یا نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای با فناوری نوین در تونلی در ۶۰۰ متر زیر زمین و بین دو مخزن آب «اموسون» و «ویو اموسون» در کانتون وله سوئیس ساخته شده است.

♦️کارشناسان می‌گویند این باتری با قابلیت ذخیره و تولید مقادیر قابل توجهی انرژی الکتریکی، نقش مهمی در تثبیت منابع تغذیه انرژی در سوئیس و اروپا ایفا خواهد کرد.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تبلیغ سه بعدی نتفلیکس برای سریال جدید Resident Evil


🆔 @WondersTel
❇️ دستاورد محققان: یافتن روشی برای جوشاندن سریع‌تر و کارآمدتر آب با مصرف انرژی پایین‌تر

♦️پژوهشگران دانشگاه MIT با افزودن حفره‌های بسیار کوچک روی سطح آب، یک روش جدید برای جوشاندن آن پیدا کرده‌اند که بسیار سریع و کارآمد است. به کمک این روش می‌توان مصرف انرژی در صنایع مختلف از جمله اکثر نیروگاه‌های تولید برق، بسیاری از سیستم‌های تولید مواد شیمیایی و حتی سیستم‌های خنک کننده برای لوازم الکترونیک را کاهش داد.

♦️دانشمندان در این روش راهی برای بهبود همزمان دو پارامتر کلیدی که منجر به فرآیند جوش آمدن آب می‌شوند، پیدا کرده‌اند. این دو پارامتر عبارتند از ضریب انتقال حرارت (HTC) و شار حرارتی بحرانی (CHF).

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 جادوی پرده سبز در صنعت سینما و فیلم‌سازی

♦️"ایان هوبرت"، فیلم‌ساز و هنرمند در این ویدئو صحنه های خیره کننده دیجیتالی را با کمک پرده سبز ایجاد کرده است.

🆔 @WondersTel
❇️ اسپیس ایکس با بزرگ‌ترین تولید کننده اسباب بازی جهان وارد همکاری می‌شود

♦️شرکت خدمات فضایی اسپیس ایکس متعلق به «ایلان ماسک» قرارداد چند ساله‌ای با شرکت «متل» (Mattel) بزرگ‌ترین تولید‌کننده اسباب‌بازی جهان امضا کرده که طی آن، اسباب‌بازی‌هایی با الهام از محصولات این شرکت می سازد که تا سال 2023 وارد بازار می‌شوند.

♦️در بیانیه‌ای منتشر شده توسط وب‌سایت این شرکت نوشت: «با توجه به اینکه اکتشافات فضایی سریع‌تر از هر زمان دیگری پیشرفت می‌کند، ما از کار با اسپیس ایکس و کمک به ایجاد الگوهای بازی برای کودکان و بچه‌های علاقه‌مند به فضا هیجان‌زده هستیم.»

🆔 @WondersTel
❇️ دو شرکت خصوصی می‌خواهند اولین ماموریت تجاری مریخ را تا 2024 انجام دهند

♦️شرکت Relativity Space اخیرا در چند توییت اعلام کرد که با Impulse Space وارد همکاری می‌شود تا کپسول حمل و فرودگر لازم برای سفر به سیاره سرخ را بسازد. این دو قطعه در نهایت بر روی راکت Terran R سوار می‌شوند که به‌طور کامل با چاپگر سه بعدی تولید خواهد شد.

🆔 @WondersTel
❇️ بزرگ‌ترین مزرعه عمودی جهان در دبی افتتاح شد؛ تولید روزانه 3 تن سبزی

♦️کترینگ پرواز امارات و هولدینگ Crop One مزرعه Emirates Crop One را در دبی افتتاح کردند که از آن به عنوان «بزرگ‌ترین مزرعه عمودی جهان» یاد شده است. نکته قابل توجه اینکه برخلاف مزارع سنتی، این تاسیسات 95 درصد آب کمتری مصرف می‌کنند.

♦️این مزرعه در منطقه‌ای به مساحت بیشتر از 30 هزار متر مربع در دبی و نزدیکی فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم واقع شده و می‌تواند در سال بیش از 900 هزار کیلوگرم سبزی تولید کند.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عربستان سعودی از پروژه عجیب آینده نگرانه ای به نام The Line رونمایی کرده که همونجور که از اسمش برمیاد شهری هست که مثل یک خط در عرض کم ولی طول بسیار زیاد قرار هست ساخته بشه!

♦️این شهر قرار هست 200 متر عرض، 500 متر ارتفاع و 170 کیلومتر طول داشته، نمای اون شیشه ای باشه و به تدریج حدود 9 میلیون نفر رو در خودش جا بده.

♦️همه انرژی مورد نیاز شهر The Line قرار هست از منابع تجدیدپذیر به دست بیان، سیستم تهویه طبیعی داشته باشه تا شهروندانش رو همیشه در دمای مناسب نگه داره.

♦️در این شهر خبری از ماشین نخواهد بود و شهروندان با 5 دقیقه راه رفتن میتونن همه نیازهاشون رو برطرف کنن و برای مسافرت های دور از قطارهای سریع السیر استفاده کنن که میتونن از ابتدا تا انتهای این شهر رو در 20 دقیقه طی کنن.

♦️این پروژه بخشی از شهر غول پیکر Neom خواهد بود که قرار هست تا سال 2030 با بودجه ای حدود 320 میلیارد دلاری ساخته بشه. این هزینه از طریق بودجه دولت، بخش خصوصی و همچنین عرضه اولیه سهام تامین خواهد شد.

🆔 @WondersTel
❇️ ۱۰ ادغام بزرگ تاریخ


🆔 @WondersTel
❇️ ربات جراح MIRA به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاده می‌شود

♦️ربات جراح MIRA که می‌تواند دستیار پزشک باشد یا به‌صورت از راه دور از روی زمین کنترل شود، قرار است به ایستگاه فضایی بین‌المللی برود.

♦️دانشمندان دانشگاه نبراسکا-لینکلن می‌گویند اختراع آن‌ها یک ربات جراحی کوچک به نام MIRA است که در سال 2024 برای آزمایش در جاذبه صفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاده خواهد شد. این تیم امیدوار است که MIRA در نهایت بتواند همراه فضانوردان در سفر به مریخ و دیگر نقاط دوردست فضا حضور داشته باشد.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آسانسور کشتی‌های ساخته شده در سد Three Gorges در رودخانه یانگ تسه یک شاهکار مهندسی است.

♦️این آسانسور می‌تواند وزنی به اندازه ۳۲۰۰ تن (کشتی) به اضافه آب را تنها در چهل دقیقه تا ارتفاع ۱۱۲.۸ متر به بالا یا پایین حمل کند.

🆔 @WondersTel
❇️ پیشرفت تکنولوژی در دو قاب

♦️سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال ۱۹۹۸

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ردپای شبح: کشف ردپای 12 هزار ساله که تنها در رطوبت هوا قابل رویت

♦️باستان شناسان دانشگاه کرنل و گروه تحقیقات انسان شناسی Far Western، مجموعه بزرگی از ردپای انسان در یوتا (UTTR) آمریکا کشف کرده‌اند که گفته می‌شود قدمت آن‌ها به 12 هزار سال پیش برمی‌گردد و آن را «ردپای شبح» نامیدند زیرا وقتی هوا رطوبت دارد قابل رویت هستند و سپس ناپدید می‌شوند.

🆔 @WondersTel
❇️ برای اولین بار در جهان: رویای ساخت‌و‌ساز در مریخ با تولید آهن از خاک‌ و هوا

♦️محققان برای اولین بار در جهان، به بررسی ساخت فلزات با استفاده از سنتز اکسیژن در سیاراتی مانند مریخ می‌پردازند. این فرآیند برای کاوشگران آینده بسیار ارزشمند خواهد بود.

♦️تبدیل خاک و هوای مریخ به فلزات یک جزء ضروری برای ایجاد مستعمرات پایدار در این سیاره است. در همین راستا، محققان یک استراتژی بالقوه برای بهره‌برداری از فلزات ایجاد کرده‌اند که اگر قابل اجرا باشد، می‌توان از آن برای هرگونه ماموریت استعمار سیارات توسط بشر استفاده کرد.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چه شد که قاره‌های امروزی بدین شکل درآمدند؟ یک میلیارد سال در چهل ثانیه


🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رودخانه‌ای از مواد مذاب آتشفشان کیلاویا در هاوایی

♦️این کوه فعال‌ترین آتشفشان از پنج آتشفشانی است که با هم جزیره هاوایی را شکل داده‌اند.

🆔 @WondersTel
❇️اولین گلخانه فضایی تا سال 2023 به بهره‌برداری می‌رسد

♦️انتظار می‌رود این پروژه که هزینه آن توسط جایزه‌ای از آزمایشگاه ملی ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) تامین می‌شود، تا سال 2023 به فضا پرتاب شود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، اولین گلخانه تجاری ISS خواهد بود.

♦️شرکت صنایع هوافضایی «Redwire» در این ماموریت از فناوری رشد گیاه خود استفاده می‌کند که شامل دستگاه‌های سیستم تحویل غیرفعال مواد مغذی مداری می‌شود.

♦️این دستگاه‌ها که با مشارکت شرکت دیگری به نام تاپرویر (Tupperware) ساخته شده و هم اکنون در ISS هستند.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ویدیویی جذاب از حرکت بال‌های خورشیدی غول‌پیکر ایستگاه فضایی چین بر فراز زمین

♦️ایستگاه فضایی چین، تیانگونگ اخیرا یک ماژول جدید و همراه با آن یک جفت «بال» بزرگ را دریافت کرده که می‌تواند انرژی خورشیدی را به خود جذب کند. ویدیوی جدیدی که توسط آژانس پروازهای فضایی انسانی چین یا CMSA منتشر شده، آرایه‌های خورشیدی این ماژول را در اطراف ایستگاه فضایی در حال چرخش به دور سیاره آبی و سفید زمین نشان می‌دهد.

♦️ماژول جدیدی که توسط چین به فضا پرتاب شد، «ونتیان» (Wentian) نام دارد و در ویدیوی بالا می‌توان دید که با ادامه مسیر ایستگاه فضایی تیانگونگ در امتداد مدار خود، زاویه پنل‌های روی آن نیز به سمت خورشید تغییر می‌کند.

🆔 @WondersTel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ببر پرنده؛ نمونه اولیه خودروی پرنده فولکس واگن


🆔 @WondersTel
2024/05/23 13:27:41
Back to Top
HTML Embed Code: